Степан Курпіль: Нардеп Калашников почав заперечувати інцидент з журналістами СТБ

31 Жовтня 2006
2517
31 Жовтня 2006
16:34

Степан Курпіль: Нардеп Калашников почав заперечувати інцидент з журналістами СТБ

2517
Степан Курпіль: Нардеп Калашников почав заперечувати інцидент з журналістами СТБ

«У справі Олега Калашнікова з’явилися нові факти. Цікаво, але днями нардеп Калашніков почав заперечувати інцидент із журналістами СТБ». Про це сьогодні, 31 жовтня, у коментарі Західній інформаційній корпорації повідомив народний депутат України Степан Курпіль, який очолює тимчасову слідчу комісію з питання перешкоджання професійній діяльності журналістів телеканалу СТБ з боку народних депутатів України від Партії регіонів.

За словами С.Курпіля, заява О.Калашнікова виглядає принаймні дивною з огляду на попередні заяви і вибачення як голови Партії регіонів Віктора Януковича, так і його соратниці Ганни Герман. «Свої раніше заявлені вибачення депутат Калашніков назвав «політичною заявою задля миру і спокою в Україні». Він також стверджує, що спілкувався в день інциденту із журналістами, але не пам’ятає, з якими і, звісно, не пам’ятає, жодних конфліктів, а вважає ці події провокацією з боку журналістів», – зазначив голова тимчасової слідчої комісії.

«Виглядає на те, що «Регіони» (знаючи, що канал СТБ готовий на мирне порозуміння) просто хочуть поставити крапку у цій справі. А усі заяви прем’єра про можливе виключення з лав партії Калашнікова – це звичайна риторика. Ніхто Калашнікова з партії виключати не буде. Хоча на запитання, чи не змінилася позиція В.Януковича щодо цього (виключити з партії у разі доведення вини Калашникова), прем’єр сказав, що ні»», – резюмував С.Курпіль.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2517
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду