detector.media
31.10.2006 16:34
Степан Курпіль: Нардеп Калашников почав заперечувати інцидент з журналістами СТБ

«У справі Олега Калашнікова з’явилися нові факти. Цікаво, але днями нардеп Калашніков почав заперечувати інцидент із журналістами СТБ». Про це сьогодні, 31 жовтня, у коментарі Західній інформаційній корпорації повідомив народний депутат України Степан Курпіль, який очолює тимчасову слідчу комісію з питання перешкоджання професійній діяльності журналістів телеканалу СТБ з боку народних депутатів України від Партії регіонів.

За словами С.Курпіля, заява О.Калашнікова виглядає принаймні дивною з огляду на попередні заяви і вибачення як голови Партії регіонів Віктора Януковича, так і його соратниці Ганни Герман. «Свої раніше заявлені вибачення депутат Калашніков назвав «політичною заявою задля миру і спокою в Україні». Він також стверджує, що спілкувався в день інциденту із журналістами, але не пам’ятає, з якими і, звісно, не пам’ятає, жодних конфліктів, а вважає ці події провокацією з боку журналістів», – зазначив голова тимчасової слідчої комісії.

«Виглядає на те, що «Регіони» (знаючи, що канал СТБ готовий на мирне порозуміння) просто хочуть поставити крапку у цій справі. А усі заяви прем’єра про можливе виключення з лав партії Калашнікова – це звичайна риторика. Ніхто Калашнікова з партії виключати не буде. Хоча на запитання, чи не змінилася позиція В.Януковича щодо цього (виключити з партії у разі доведення вини Калашникова), прем’єр сказав, що ні»», – резюмував С.Курпіль.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY