Арсеній Яценюк поки що не знає, якими будуть стратегічні напрямки у сфері інформаційної політики Президента

19 Жовтня 2006
3041
19 Жовтня 2006
00:18

Арсеній Яценюк поки що не знає, якими будуть стратегічні напрямки у сфері інформаційної політики Президента

3041
Арсеній Яценюк поки що не знає, якими будуть стратегічні напрямки у сфері інформаційної політики Президента

Інформацією щодо того, якими є  стратегічні напрямки у сфері інформаційної політики Президента,  заступник голови Секретаріату Арсеній  Яценюк поки що  не володіє. Про це  він сказав 18 жовтня на брифінгу, відповідаючи на запитання «ТК».  

 На запитання «ТК» «Чи будуть найближчим часом здійснюватись ініціативи Президента у сфері інформації? Скажімо, призначення президентської  частини наглядової ради Національної телекомпанії. І чи назавжди похована можливість створення суспільного мовлення?», -  Арсеній Яценюк відповів так: «Я не готовий  дати  відповідь на сьогоднішньому брифінгу. По тій простій причині, що вона з мого боку буде  просто не професійна. Я цим питанням не займався до сьогоднішнього дня, точніше,  до того часу, як тиждень назад керівник «Детектор медіа» задала мені питання по суспільному телебаченню».

 

 «ТК» сподівається, що Арсеній Петрович якнайскоріше  оволодіє темою. Адже проблеми  інформаційного  простору не стосуються  лише присутності  в ньому самого Президента –  ефективністю якого, судячи зі всього, і займається зараз ГСІП.  Треба ж комусь  відповідати і за стратегічні ініціативи  Президента у сфері медіа. Поки що не зовсім зрозуміло, хто буде такою людиною в оточенні Віктора Ющенка?

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3041
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду