Львів’яни показують на Першому Національному «Гру в бісер»

17 Жовтня 2006
7797
17 Жовтня 2006
14:06

Львів’яни показують на Першому Національному «Гру в бісер»

7797
Львів’яни показують на Першому Національному «Гру в бісер»
Нова культурно-мистецька телепрограма - "Гра в бісер" - відтепер транслюватиметься по Першому Національному щотижня. Перший випуск "Гри в бісер", створеної львівською телерадіокомпанією «Медіаклуб», вже вийшов у національний ефір 15 жовтня.

«Це – Львів з його нескінченними легендами, це – Карпати з місцинами, про котрі знають лише етнографи, і де „не ступала нога” пересічної людини. Ми милуємося і дивуємося чужому, забуваючись - скільки незвіданого поруч з нами», – так характеризують свою програму її автори, молоді львівські журналісти.

Програма складатиметься як з одного сюжету, так і з декількох оригінальних рубрик: «Хроніки Авантюр», «Homo Ridens», «Загублені у Часі», «Втрачений Рай», «Чорний Квадрат», «Українська Ніч», «Маленьке Кіно».

Всі ці рубрики "із дивними на перший погляд назвами", за задумом, розповідатимуть про явища і оточуючих людей під оригінальним кутом зору. Це насамперед "мандрівки, ризик, винаходи, постаті, карикатурність, різні типажі людей у різних проявах, скульптура, фото, монети, кіно, історія, люди, події, місця, архаїка+автентичність, ритуали, ремесла".

Особливою "фішкою" програми називають гуцульську тематику, якій авторка програми Юлія Романюк приділяє багато уваги. Власне перший випуск програми на Першому Національному був присвячений гуцульським музикам. Наступний випуск "Гри в бісер" теж стосуватиметься гуцульського краю..
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7797
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду