detector.media
17.10.2006 14:06
Львів’яни показують на Першому Національному «Гру в бісер»
Нова культурно-мистецька телепрограма - "Гра в бісер" - відтепер транслюватиметься по Першому Національному щотижня. Перший випуск "Гри в бісер", створеної львівською телерадіокомпанією «Медіаклуб», вже вийшов у національний ефір 15 жовтня.

«Це – Львів з його нескінченними легендами, це – Карпати з місцинами, про котрі знають лише етнографи, і де „не ступала нога” пересічної людини. Ми милуємося і дивуємося чужому, забуваючись - скільки незвіданого поруч з нами», – так характеризують свою програму її автори, молоді львівські журналісти.

Програма складатиметься як з одного сюжету, так і з декількох оригінальних рубрик: «Хроніки Авантюр», «Homo Ridens», «Загублені у Часі», «Втрачений Рай», «Чорний Квадрат», «Українська Ніч», «Маленьке Кіно».

Всі ці рубрики "із дивними на перший погляд назвами", за задумом, розповідатимуть про явища і оточуючих людей під оригінальним кутом зору. Це насамперед "мандрівки, ризик, винаходи, постаті, карикатурність, різні типажі людей у різних проявах, скульптура, фото, монети, кіно, історія, люди, події, місця, архаїка+автентичність, ритуали, ремесла".

Особливою "фішкою" програми називають гуцульську тематику, якій авторка програми Юлія Романюк приділяє багато уваги. Власне перший випуск програми на Першому Національному був присвячений гуцульським музикам. Наступний випуск "Гри в бісер" теж стосуватиметься гуцульського краю..
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY