Президент призначив Олександра Зінченка своїм радником

9 Жовтня 2006
3402
9 Жовтня 2006
15:47

Президент призначив Олександра Зінченка своїм радником

3402
Президент призначив Олександра Зінченка своїм радником
9 жовтня 2006 року Президент України Віктор Ющенко призначив Олександра Олексійовича Зінченка своїм радником. Відповідний Указ розміщений на сайті Президента.

Нагадаємо, Олександр Зінченко працював керівником виборчого штабу Віктора Ющенка під час виборчої кампанії 2004 року. На початку 2005 був призначений Державним Секретарем України - керівником Секретаріату Президента. На початку вересня 2005 року подав у відставку та виступив на прес-конференції із звинуваченнями на адресу секретаря РНБОУ Петра Порошенка, що стало початком кризи влади та спричинилось до відставки як Петра Порошенка, так і Прем'єра Юлії Тимошенко. На вибори 2006 року Олександр Зінченко пішов на чолі Партії Патріотичних Сил України, яка не пройшла до Верховної Ради.

Тим часом, повідомляє "Українська правда", Олександр Третьяков склав повноваження радника Президента на знак протесту проти призначення Олександра Зінченка.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3402
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду