Тарас Петрів подав у відставку з посади голови Інформаційної служби Секретаріату Президента України (ОНОВЛЕНО)

6 Жовтня 2006
3785
6 Жовтня 2006
11:55

Тарас Петрів подав у відставку з посади голови Інформаційної служби Секретаріату Президента України (ОНОВЛЕНО)

3785
 Тарас Петрів подав у відставку з посади голови Інформаційної служби Секретаріату Президента України (ОНОВЛЕНО)

Тарас Петрів подав у відставку з посади керівника інформаційної служби Секретаріату Прехидента України. Про це він сам повідомив у листі до колег. Причиною відставки, за його словами, є усвідомлення потреби зосередитись на стратегічних завданнях, серед яких - робота в Національній комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президенті України.

Новим керівником Інформаційної служби, як повідомив Тарас Петрів, буде Олександр Семирядченко - головний редактор інформаційної служби каналу ICTV.

"Детектор медіа" з'ясовує подробиці і повідомить їх найближчим часом. На жаль, зараз Тарас Петрів не має можливості коментувати своє рішення.

Як повідомило джерело "Детектор медіа", останньою краплею, що вплинула на рішення Тараса Петріва, стало призначення Віктором Балогою своїм радником з інформаційних питань добре відомого всім медійникам Василя Базіва. Нагадаємо, у 2003-2004 роках Василь Базів працював на посаді заступника Голови Адміністрації Президента  - керівника Головної аналітичної служби АП і був "голосом" Кучми. Інформація про призначення Базіва зараз перевіряється.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3785
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду