В ефір криворізького муніципального телеканалу повертається єдина телепрограма для книголюбів

5 Жовтня 2006
11256
5 Жовтня 2006
14:26

В ефір криворізького муніципального телеканалу повертається єдина телепрограма для книголюбів

11256
В ефір криворізького муніципального телеканалу повертається єдина телепрограма для книголюбів
6-го жовтня о 21.10 в ефір криворізького муніципального телеканалу "Рудана" повернеться єдина в Україні щотижнева спеціалізована програма для книголюбів "Книжкова полиця". Як повідомила "Придніпров'ю" авторка і ведуча програми Ольга Хвостова, "Книжкова полиця" є однією з найстаріших програм "Рудани" (перший вихід в ефір відбувся у липні 1996 року), а "дворічна перерва в ефірі була пов'язана із відпусткою за доглядом за дітьми".
У першому випуску однієї з найстаріших авторських телепрограм "Рудани" глядачам буде запропоновано зануритися в атмосферу цьогорічного Форуму видавців у Львові, учасниками якого була й знімальна група муніципального каналу. Наступні випуски програми виходитимуть у традиційному для "Книжкової полиці" форматі — огляд нових книжок вітчизняних видавництв, сюжети про літературне життя, а також зустрічі-інтерв'ю із провідними літераторами міста й України.
Загальний хронометраж програми — 25 хвилин. За визнанням голови правління ГО “Українська Медіа Спілка” Андрія Дашка, “Книжкова полиця” є унікальною передачею, і серед книжкових програм регіональних телекомпаній їй немає рівних як за структурою, так і за масштабом охоплення тем.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11256
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду