Компанія ВОЛЯ ввела інтерактивне управління послугами для абонентів цифрового ТБ та інтернет

2 Жовтня 2006
13049
2 Жовтня 2006
10:21

Компанія ВОЛЯ ввела інтерактивне управління послугами для абонентів цифрового ТБ та інтернет

13049
Компанія ВОЛЯ ввела інтерактивне управління послугами для абонентів цифрового ТБ та інтернет

В рамках програми «Назустріч абоненту» компанія  ВОЛЯ ввела нові можливості по інтерактивному управлінню послугами абонентам Воля Преміум ТБ та Воля Бродбенд на базі IVR.

 

Про це у п'ятницю повідомила служба PR компанії ВОЛЯ

 

Тепер, зателефонувавши за звичайним номером абонентської служби і не чекаючи з'єднання з оператором, будь-який користувач послуги цифрового телебачення або високошвидкісного Інтернет має можливість керувати власним рахунком і списком послуг. Зокрема, крім перевірки стану рахунку, передбачена можливість внесення інформації про сплачений рахунок (для запобігання непорозумінь внаслідок банківських затримок), активації або деактивації послуг, переходу на інший план підписки тощо.

 

Меню управління послугою базується на голосових підказках. Скористатися ж цією можливістю можна з будь-якого телефону з підтримкою тонового набору. Вхід в меню інтерактивного управління захищений паролем.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13049
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду