Колишній прес-секретар Президента Кучми Олександр Мартиненко коментує відставку Геращенко

25 Вересня 2006
3683
25 Вересня 2006
19:51

Колишній прес-секретар Президента Кучми Олександр Мартиненко коментує відставку Геращенко

3683
Колишній прес-секретар Президента Кучми Олександр Мартиненко коментує відставку Геращенко

«Детектор медіа» попросила прокоментувати відставку Ірини Геращенко людей, найкраще знайомих із специфікою тих обов’язків, які їй доводилось виконувати з початку 2005 року.

 

Олександр Мартиненко, прес-секретар Президента Леоніда Кучми (2000-2001), зараз – генеральний директор інформаційного агентства «Інтерфакс»:

 
Я думаю, що це було рішення самої Ірини Геращенко. Але не виключаю, що воно могло сформуватись під впливом нової команди, що прийшла до Секретаріату. Ця команда ставить перед собою зовсім інші цілі, в тому числі в інформаційній політиці. Вона більш організована, і, якщо раніше більшість меседжів до журналістів доносив сам Президент Ющенко, який мав багато зустрічей із журналістами, брифінгів, прес-конференцій, то тепер ці функції можуть перебрати працівники Секретаріату Президента. Для цього, відповідно, потрібна інша людина.


Я не знаю, якою може бути нова робота Ірини Геращенко, але хочу побажати їй, щоб вона тимчасово відійшла від роботи в державних структурах. У приватному медійному бізнесі вона неодмінно досягне великого успіху.



Далі буде.

P.S. За найновішою інформацією з неофіційних джерел, можливою заміною Ірині Геращенко на посту голови прес-служби може стати радник і друг дитинства Президента, головний редактор "України молодої" Михайло Дорошенко, або народний депутат та відома телеведуча Ольга Герасим'юк. Серед інших можливих кандидатур називають прізвище телеведучого Олеся Терещенка.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3683
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду