У Луцьку відзначили переможців журналістського конкурсу «Незалежність. Новий відлік»

25 Вересня 2006
7458
25 Вересня 2006
10:22

У Луцьку відзначили переможців журналістського конкурсу «Незалежність. Новий відлік»

7458
У Луцьку відзначили переможців журналістського конкурсу «Незалежність. Новий відлік»

У Луцьку заступник голови Волинської ОДА Святослав Кравчук зустрівся з представниками мас-медіа області – переможцями журналістського конкурсу «Незалежність. Новий відлік». Він відбувся з ініціативи управління з питань внутрішньої політики, зв'язків з громадськими організаціями та ЗМІ облдержадміністрації до 15 річниці Незалежності України. Святослав Кравчук вручив переможцям у трьох номінаціях дипломи облдержадміністрації, грошові премії.

У номінації «Обласні газети» лауреатами стали колективи редакцій газет «Волинь-нова», «Сім'я і Дім. Народна трибуна» та «Волинська газета».

У номінації «Телерадіоорганізації» – колективи творчо-виробничого об'єднання телебачення Волинської облдержтелерадіокомпанії, телерадіокомпанії «Аверс», Волинського обласного радіо та радіо «Сім'я і Дім».

У номінації «Міськрайонні, міські і районні газети» – колективи редакцій газет «Вісті Ковельщини», «Луцький замок», рожищенської районної газети «Наш край», старовижівської районної газети «Сільські новини», ківерцівської районної газети «Вільним шляхом», камінь-каширської районної газети «Полісся», любешівської районної газети «Нове життя», луцької районної газети «Слава праці», районної газети «Ратнівщина», нововолинської міської газети «Наше місто» та володимир-волинської міськрайонної газети «Слово правди».

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7458
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду