detector.media
25.09.2006 10:22
У Луцьку відзначили переможців журналістського конкурсу «Незалежність. Новий відлік»

У Луцьку заступник голови Волинської ОДА Святослав Кравчук зустрівся з представниками мас-медіа області – переможцями журналістського конкурсу «Незалежність. Новий відлік». Він відбувся з ініціативи управління з питань внутрішньої політики, зв'язків з громадськими організаціями та ЗМІ облдержадміністрації до 15 річниці Незалежності України. Святослав Кравчук вручив переможцям у трьох номінаціях дипломи облдержадміністрації, грошові премії.

У номінації «Обласні газети» лауреатами стали колективи редакцій газет «Волинь-нова», «Сім'я і Дім. Народна трибуна» та «Волинська газета».

У номінації «Телерадіоорганізації» – колективи творчо-виробничого об'єднання телебачення Волинської облдержтелерадіокомпанії, телерадіокомпанії «Аверс», Волинського обласного радіо та радіо «Сім'я і Дім».

У номінації «Міськрайонні, міські і районні газети» – колективи редакцій газет «Вісті Ковельщини», «Луцький замок», рожищенської районної газети «Наш край», старовижівської районної газети «Сільські новини», ківерцівської районної газети «Вільним шляхом», камінь-каширської районної газети «Полісся», любешівської районної газети «Нове життя», луцької районної газети «Слава праці», районної газети «Ратнівщина», нововолинської міської газети «Наше місто» та володимир-волинської міськрайонної газети «Слово правди».

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY