На Волині обговорювали проблеми вітчизняної журналістики у регіональних вимірах

22 Вересня 2006
6522
22 Вересня 2006
12:35

На Волині обговорювали проблеми вітчизняної журналістики у регіональних вимірах

6522
На Волині обговорювали проблеми вітчизняної журналістики у регіональних вимірах

На запрошення Українського освітнього центру реформ 21 вересня на Волині проїздом до Республіки Польща побувала група регіональних журналістів зі Східної та Центральної України. Вони взяли участь у засіданні Луцького прес-клубу реформ, обговоривши проблеми української журналістики у волинському, донецькому, миколаївському, запорізькому, херсонському та кримському вимірах.

Зі слів представників Українського освітнього центру реформ, їхня організація за підтримки Агентства з міжнародного розвитку США цього літа розпочала цикл візитів обміну між регіональними журналістами – як у розрізі окремих регіонів, так і на міждержавному рівні.

Згідно з планами центру, у жовтні-листопаді делегація журналістів Дніпропетровщини побуває на Волині, після чого відбудеться аналогічний візит у відповідь.

Завтра українська делегація у складі 20 осіб відбуде на тижневі навчання до Поморського воєводства Республіки Польща, де журналістів ознайомлюватимуть з передовим досвідом реформування і трансформації сільськогосподарського сектору економіки, розвитком дорадництва.
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6522
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду