detector.media
22.09.2006 12:35
На Волині обговорювали проблеми вітчизняної журналістики у регіональних вимірах

На запрошення Українського освітнього центру реформ 21 вересня на Волині проїздом до Республіки Польща побувала група регіональних журналістів зі Східної та Центральної України. Вони взяли участь у засіданні Луцького прес-клубу реформ, обговоривши проблеми української журналістики у волинському, донецькому, миколаївському, запорізькому, херсонському та кримському вимірах.

Зі слів представників Українського освітнього центру реформ, їхня організація за підтримки Агентства з міжнародного розвитку США цього літа розпочала цикл візитів обміну між регіональними журналістами – як у розрізі окремих регіонів, так і на міждержавному рівні.

Згідно з планами центру, у жовтні-листопаді делегація журналістів Дніпропетровщини побуває на Волині, після чого відбудеться аналогічний візит у відповідь.

Завтра українська делегація у складі 20 осіб відбуде на тижневі навчання до Поморського воєводства Республіки Польща, де журналістів ознайомлюватимуть з передовим досвідом реформування і трансформації сільськогосподарського сектору економіки, розвитком дорадництва.
 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY