Колишній майор Державної служби охорони Микола Мельниченко виїхав за межі України

20 Вересня 2006
1927
20 Вересня 2006
14:32

Колишній майор Державної служби охорони Микола Мельниченко виїхав за межі України

1927
Колишній майор Державної служби охорони Микола Мельниченко виїхав за межі України

Про це повідомила прес-секретар депутата з фракції Соцпартії Василя Сильченка Оксана Олійник.

За інформацією Сильченка, Мельниченко вважає, що на першому етапі він свою функцію виконав: ухвалене рішення про створення слідчої комісії для продовження контролю над розслідуванням кримінальної справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

"Це рух у правильному напрямку", – відзначив Мельниченко.

За словами Сильченка, із приводу роботи комісії екс-майор вважає, що "це важливий крок нової влади".

"Я думаю – ця комісія зробить усе можливе для виконання резолюції ПАСЕ щодо міжнародної експертизи записів, зроблених мною", - сказав Мельниченко.

У свою чергу, Сильченко вважає, що як тільки буде створена парламентська слідча комісія, яка зможе надати офіційні гарантії безпеки Мельниченку, то він буде запрошений в Україну для спільної роботи з цієї справи.

"На даний момент, оскільки таких гарантій нема, а небезпека для життя все-таки існує, то подальше перебування Мельниченка в Україні я вважаю недоцільним", – сказав депутат.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1927
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тарас
5954 дн. тому
Пане майор ! Ви б мали хоч трішки гідності. Дістали ви всіх своїми касетами та диктофонами! бігаєте із ними як дурень зі ступою із країни в країну а що конкретно Ви самі за ці роки зробили позитивного для своєї країни ? Ви всім набридли і при тому вже давно. Із цими записами потрібно було діяти відразу, а ви відсиділись незрозуміло де, а тепер розказуєте що на Вас зазіхають. Нікому Ви не потрібні зі своїми касетами і своїми думками. займіться роботою поки не пізно, а підете на пенсію будете онукам давати їх слухати.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду