Книгу Юрія Луканова “Колода від Ющенка” продаватимуть на Форумі видавців у Львові

13 Вересня 2006
13947
13 Вересня 2006
15:05

Книгу Юрія Луканова “Колода від Ющенка” продаватимуть на Форумі видавців у Львові

13947
Книгу Юрія Луканова “Колода від Ющенка” продаватимуть на Форумі видавців у Львові

Продюсерська агенція “Зелений пес” взялася продати на тринадцятому Форумі видавців, що пройде 14-17 вересня у Львові, книжку політичних епіграм журналіста Юрія Луканова “Колода від Ющенка”, яка вийшла цього літа у видавництві “Такі справи”.

У книжці зібрано епіграми, написані після виходу три роки тому першої подібної книжки “Козюльки”. В ній зібрані твори, присвячені політикам всіх напрямків.

Юрій Луканов постійний  автор статтей "Детектор медіа", автор сценарію і продюсер документальних фільмів “Три любові Степана Бандери”, “Хто ви є, містере Джекі?”, “Портрет мафії в жіночому інтер’єрі”.

Детектор медіа за повідомленням прес- служби ДП "Такі справи"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13947
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду