Народний депутат Олена Лукаш сумнівається, що сьогодні підпишуть коаліційну угоду

13 Вересня 2006
5477
13 Вересня 2006
10:57

Народний депутат Олена Лукаш сумнівається, що сьогодні підпишуть коаліційну угоду

5477
Народний депутат Олена Лукаш сумнівається, що сьогодні підпишуть коаліційну угоду

Народний депутат, член фракції Партії регіонів Олена Лукаш сумнівається, що сьогодні може бути підписана угода про створення широкої коаліції. Таку думку вона висловила в середу в інтерв’ю журналістам.

Лукаш відзначила, що за попередньою домовленістю, в середу в другій половині дня має відбутися засідання робочої групи, на якому обговорюватиметься угода про створення коаліції. При цьому вона відзначила, що вчорашнє засідання робочої групи не відбулося «з технічних причин».

Народний депутат відзначила, що робочій групі доведеться дуже ретельно попрацювати над проектом документа, щоб він був підписаний всіма чотирма політичними силами. В той самий час, відповідаючи на питання журналістів, чи буде до кінця тижня підписана така угода, Лукаш відзначила: «Будемо сподіватися».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5477
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду