Калашников заперечує свою участь у побитті журналістів

11 Вересня 2006
19899
11 Вересня 2006
21:49

Калашников заперечує свою участь у побитті журналістів

19899
Калашников заперечує свою участь у побитті журналістів

Депутат з фракції Партії регіонів Олег Калашников заперечує свою участь в інциденті зі знімальною групою телеканалу СТБ. Про це він заявив під час очної ставки з журналісткою Маргаритою Ситник. Нагадаємо, раніше депутат мав своєрідне пояснення того, чому напав на знімальну групу. 

Він казав, що оператор знімав на камеру спідню білизну дівчат, які танцювали на сцені під гімн Партії регіонів. Очна ставка депутата з журналісткою сьогодні тривала майже 5 годин. Зараз Калашников спілкується - у присутності слідчого - з оператором телеканалу.

Тим часом, "Українська Правда" з посиланням на "Інтерфакс" повідомила, що у Партії регіонів не підтримують ідею про створення тимчасової слідчої комісії для розслідування конфлікту між Калашніковим і знімальною групою телеканалу СТБ. Ганна Герман, перший заступник голови парламентського комітету зі свободи слова й інформації, називає спробу створення такої комісії чорним піаром проти Партії регіонів. 

   "Цей конфлікт (між депутатом Калашніковим і знімальною групою телеканалу СТБ) вичерпано", - підкреслила вона.

Оцінка діям депутата, за її словами, буде дана на з'їзді Партії регіонів, а на даний час у фракції знаходяться документи щодо виключення депутата з фракції Партії регіонів. Крім того, нагадала Герман,  конфлікт знаходиться на розгляді в правоохоронних органах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду