detector.media
11.09.2006 21:49
Калашников заперечує свою участь у побитті журналістів

Депутат з фракції Партії регіонів Олег Калашников заперечує свою участь в інциденті зі знімальною групою телеканалу СТБ. Про це він заявив під час очної ставки з журналісткою Маргаритою Ситник. Нагадаємо, раніше депутат мав своєрідне пояснення того, чому напав на знімальну групу. 

Він казав, що оператор знімав на камеру спідню білизну дівчат, які танцювали на сцені під гімн Партії регіонів. Очна ставка депутата з журналісткою сьогодні тривала майже 5 годин. Зараз Калашников спілкується - у присутності слідчого - з оператором телеканалу.

Тим часом, "Українська Правда" з посиланням на "Інтерфакс" повідомила, що у Партії регіонів не підтримують ідею про створення тимчасової слідчої комісії для розслідування конфлікту між Калашніковим і знімальною групою телеканалу СТБ. Ганна Герман, перший заступник голови парламентського комітету зі свободи слова й інформації, називає спробу створення такої комісії чорним піаром проти Партії регіонів. 

   "Цей конфлікт (між депутатом Калашніковим і знімальною групою телеканалу СТБ) вичерпано", - підкреслила вона.

Оцінка діям депутата, за її словами, буде дана на з'їзді Партії регіонів, а на даний час у фракції знаходяться документи щодо виключення депутата з фракції Партії регіонів. Крім того, нагадала Герман,  конфлікт знаходиться на розгляді в правоохоронних органах.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY