"5 канал" змінить дизайн з початком нового телесезону

31 Серпня 2006
8840
31 Серпня 2006
11:58

"5 канал" змінить дизайн з початком нового телесезону

8840
"5 канал" змінить дизайн з початком нового телесезону

Відкриваючи новий телевізійний сезон 2006-2007 років «5 канал» змінює дизайн студії та графіку оформлення у відповідності до динамічності власного інформаційного контенту та світових стандартів телевізійної графіки.

Дизайн студії. З вересня «5 канал» суттєво оновить свій вигляд. У новому сезоні глядачі побачать нові напівпрозорі студії, створені у стилі «хай-тек». 

Головний режисер каналу Олександр Ракоїд зазначає, що вибір саме такої студії відповідає ритму роботи телеканалу і динаміці подачі новин на «5 каналі». «Це крок, що відповідає XXI століттю, дизайнерський стрибок. Наша щогодинна сітка мовлення є безпрецедентною для України. І наші нові студії просто підкреслюватимуть сучасність та динамічність контенту «П’ятого».

Зміниться і студія звичної глядачам програми «Час». Тепер ця назва об’єднає весь інформаційний вечір по буднях. Завдяки новій студії ведучі «Нового часу», «Часу новин», «Часу економіки» та «Часу спорту» в прямому ефірі зможуть невимушено спілкуватися і з гостями студії, і між собою, аби надати глядачам «5 каналу» цілісну картину дня у легкій і доступній формі.

Графіка. З нового сезону графіка «П’ятого», як і дизайн студій, стане прозорою та світлою. Ми додали усьому більше об’ємності, легкості, прозорості та відблисків. Тобто, ми більше наблизилися до світових стандартів телевізійної графіки. Тепер вона і достатньо модна, і при цьому, достатньо легка.

Графіка ранкових та денних випусків «Часу новин» стане з вересня білою, прозорою, скловидною. Хоча програма «Час», яка об’єднує у собі підсумкові випуски новин і виходить у вечірньому прайм-таймі, залишиться у своїй темно-синій гамі. Зміниться графіка, але головні кольори решти програм залишаються незмінними: «Бізнес час» – у фіолетових тонах, «Київський час» – у зелених.

Концептуально і стилістично в одну програму об’єднаються і випуски погоди в Україні та у світі, аби зробити інформацію доступнішою для глядачів.

Графіка програми «Новий час» кольором та графікою тепер пов’язана з рубриками «Пряма мова», «Без коментарів» та «Наживо». Адже з нового сезону ведучі «Нового часу» відслідковують події цього дня, обговорюючи та коментуючи з гостями студії прямі трансляції, актуальні цитати, і, звичайно ж, новини.

Детектор медіа за повідомленням прес-служби «5 каналу»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8840
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду