На 5 каналі розпочинається новий телевізійний сезон

29 Серпня 2006
11386
29 Серпня 2006
11:36

На 5 каналі розпочинається новий телевізійний сезон

11386
На 5 каналі розпочинається новий телевізійний сезон

Цього року свій новий телевізійний сезон 2006-2007 років «5 канал» розпочинає чималими змінами. Вони торкнуться не лише програмного наповнення ефіру «П’ятого», але також і його «зовнішнього вигляду». На зустріч до глядачів ведучі виходитимуть тепер у нових студіях у стилі «хай-тек» та в оточенні нової полегшеної та освітленої графіки.

Інформаційний підсумок дня на 5 каналі «нового зразка» видаватиметься у ефір у вигляді цілісного «Інфовечора», до якого увійдуть усі основні інформаційні програми «П’ятого», численні спецпроекти та нова 10-хвилинна програма «Час економіки».

У новому сезоні ефір каналу збагатиться й численними новими проектами. Зокрема, цикл інтерв’ю, виконаних у форматі документальних фільмів під загальною назвою «Українська незалежність» представить Святослав Цеголко. Щотижнево в ефір виходитиме навколокримінальна програма «Особливо небезпечно з Катериною Філіпенко». Журналіст Ігор Матюпатенко розкриватиме історію українських олімпійських чемпіонів у документальному циклі «Український п’єдестал», а екс-модель та відома телеведуча Марія Жулай – особисті історії відомих людей у проекті «Приватне життя політиків».

До запуску готується також і низка історичних документальних фільмів, що буде скомпоновано у кілька великих серіалів, перші два з яких матимуть назви «Слабкощі сильних світу» та «Третя світова війна».

Детектор медіа за повідомленням прес-служби 5 каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11386
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду