Американський актор і режисер Білл Дюк відзняв документальний фільм "Обличчя СНІДу"

23 Серпня 2006
14875
23 Серпня 2006
11:19

Американський актор і режисер Білл Дюк відзняв документальний фільм "Обличчя СНІДу"

14875
Американський актор і режисер Білл Дюк відзняв документальний фільм "Обличчя СНІДу"

Презентація фільму відбулася під час Міжнародної конференції із проблеми СНІДу в канадському місті Торонто. Білл Дюк, який у кіно здебільшого грає ролі бравих вояків (фільми "Хижак" та "Командо") або поганих хлопців, як то у стрічках "Американський жиголо", "Розплата" та "Національна безпека", розповів "5 каналу", що не міг залишатися осторонь, коли його співвітчизники, все більше чорні американці, стають жертвами хвороби. 

Білл Дюк, актор і режисер:

- Я долучився до кампанії проти СНІДу, тому що в моїй країні дедалі більше людей - представників меншин - помирають. Зараз кожна сьома чорна американка інфікована вірусом імунодефіциту. Жінки передусім стають жертвами цієї епідемії. І я хочу зробити свій особистий внесок, щоб люди були обізнаними про хворобу. Тому я створив цей документальний фільм. А незабаром як режисер працюватиму над фільмом художнім на цю тему. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14875
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду