30 серпня у Донецьку відкриється книжкова виставка

17 Серпня 2006
11039
17 Серпня 2006
16:19

30 серпня у Донецьку відкриється книжкова виставка

11039
30 серпня у Донецьку відкриється книжкова виставка

З 30 серпня по 2 вересня 2006 року у місті Донецьку відбудеться традиційна регіональна книжкова виставка-ярмарок на площі біля обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Н.К. Крупської. Організаторами регіональної книжкової виставки-ярмарки виступають: головне управління у справах інформації і видавничої діяльності облдержадміністрації, управління культури і туризму облдержадміністрації, ДП-ІАЦ „Донбасінформ”.

Урочисте відкриття виставки-ярмарку відбудеться 30 серпня 2006 року о 10-00 годині.

В рамках заходів регіональної книжкової виставки-ярмарки планується проведення презентацій книг, авторів, видавництв.

У регіональній книжковій виставці-ярмарку візьмуть участь провідні видавництва України такі, як: „А.С. К.”, „Грамота”, ”Наукова думка”, „Навчальна книга”, „Барвінок”(м. Київ”), видавничий дім „”Києво-Могилянська академія”,  державне спеціалізоване видавництво „Либідь”, „Мистецтво”, „Освіта”,  (м. Київ), видавництво „Прапор” (м. Харків), літературна агенція „Піраміда” (м. Львів), ВАТ ”Видавництво „Зоря” (м. Дніпропетровськ) та інші. Візьмуть участь у ярмарку і провідні видавництва Донеччини такі, як: ДП-ІАЦ „Донбасінформ”, АТЗТ ”Донеччина”, ТОВ „Біосфера”, ООО „Епіграф”, ТОВ „Кредо”, ТОВ „Кіто”, ТОТ „Дом книги плюс”, ТОВ „Східний видавничий дім”, ТОВ „Вісник”, ПП „Магія” (м. Донецьк), ЗАТ „Газета „Приазовський рабочий”, ТОВ „Видавництво „Рената”, ПП „Азов’є” (м. Маріуполь) та інші.

На книжковій виставці-ярмарку можна буде придбати шкільні підручники, навчальні посібники, словники, дитячу, наукову та художню літературу, широкий асортимент зошитів, альбомів, щоденників, буклетів, календарів, художні листівки, іміджеву та іншу латературу за цінами виробника.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду