У Києві відбудеться книжкова виставка у рамках Всесвітнього форуму українців

15 Серпня 2006
10346
15 Серпня 2006
14:21

У Києві відбудеться книжкова виставка у рамках Всесвітнього форуму українців

10346
У Києві відбудеться книжкова виставка у рамках Всесвітнього форуму українців

Виставка-ярмарок «Українська книга сьогодні» пройде у рамках Всесвітнього форуму українців, який триватиме в Києві з 17 по 21 серпня. У виставці візьмуть участь 100 видавництв, які представлять більш ніж 50 000 своїх кращих книжок останніх десятиліть.

Урочисте відкриття заплановане на 19.00 17 серпня 2006 р. на третьому поверсі "Українського дому" (вул. Хрещатик, 2).

Участь у оформленні виставки беруть провідні дизайнери та флористи Києва, тож кожен стенд стане затишною читальнею, де гості зможуть відпочити, погортати сторінки обраних книжок, щоб придбати їх для власної бібліотеки.

В рамках виставки плануються численні автограф-сесії кращих авторів видавництв "Піраміда", "Факт", "Критика", "Фоліо".  Для підтримки духу та настрою на третьому поверсі працюватиме буфет.

Нагадаємо, що 17-21 серпня 2006 року в Києві відбудеться IV Всесвітній форум українців. На нього з’їдуться найвідоміші представники світового українства - 950 делегатів, гостей, учасників мистецьких колективів з 43 країн світу. До Києва прибуде ще 500-600 людей, які будуть супроводжувати делегатів. Українську частину Форуму складають 1500 людей - представників громадських організацій та офіційних осіб з усіх областей та АР Крим.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10346
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду