detector.media
09.08.2006 10:20
Денис Іванеско призначений прес-секретарем прем’єра Віктора Януковича

Як повідомляє "Українська правда", прес-секретарем прем'єр-міністра Віктора Януковича призначений Денис Іванеско. Про це повідомило джерело, близьке до Януковича.

За даними джерела, Іванеско призначений прес-секретарем 8 серпня.

Іванеско з листопаду 2005 року - директор творчо-виробничого об'єднання (ТВО) "Новини" Національної телекомпанії України. Перед цим - випусковий редактор новин Першого українського каналу. "Детектор медіа" повідомляла про конфлікт, який виник у колективі ТВО "Новини" у зв’язку з його призначенням.

В інтерв'ю представникам ЗМІ він не підтвердив і не спростував інформації про своє призначення прес-секретарем прем'єра. "Пишіть: відмовився коментувати", - сказав він.

Як повідомлялося, постановою від 7 серпня Кабінет міністрів звільнив Валентина Мондрієвського з посади прес-секретаря прем'єр-міністра, керівника прес-служби Кабміну.

Іншою постановою Ігор Монтрезор звільнений з посади керівника служби прем'єр-міністра. Вони були призначені на ці посади у вересні 2005 року урядом Юрія Єханурова.

Раніше прес-секретарем Януковича був Родіон Мірошник. Він зайняв цю посаду в розпал останньої парламентської кампанії в листопаді 2005 року.

До цього був прес-секретарем екс-глави Донецької обладміністрації Олександра Єфремова, раніше - директором ЗАТ "ЛОТ" ("Луганська обласна телерадіокомпанія").

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY