Телекомпания АВС отказалась сотрудничать с Мелом Гибсоном

2 Серпня 2006
12636
2 Серпня 2006
12:24

Телекомпания АВС отказалась сотрудничать с Мелом Гибсоном

12636
Телекомпания АВС отказалась сотрудничать с Мелом Гибсоном

Телекомпания ABC отказалась от сотрудничества с компанией Мела Гибсона Icon production. Предполагалось, что они совместно снимут телефильм о массовом уничтожении евреев в годы второй мировой войны.

В качестве официальной причины разрыва названа слишком долгая подготовка проекта, но многие связывают это решение с недавними антисемитскими высказываниями Гибсона.

Представитель ABC Кевин Брокман отказался комментировать эти предположения. По его словам, "о проекте говорилось уже два года, и за это время мы не увидели ни одного варианта сценария". "Мы приняли решение не работать далее с Icon над этим проектом", - заявил он.
 
Телекомпания ABC принадлежит концерну "Уолт Дисней", который должен заниматься прокатом в США новой картины Гибсона "Апокалипто", выходящей на экраны 8 декабря.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12636
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду