Засідання "круглого столу" продовжиться не раніше 12.00 у п’ятницю

28 Липня 2006
4659
28 Липня 2006
10:30

Засідання "круглого столу" продовжиться не раніше 12.00 у п’ятницю

4659
Засідання "круглого столу" продовжиться не раніше 12.00 у п’ятницю

Засідання круглого столу продовжиться в пятницю, 28 липня, не раніше 12.00, повідомив заступник голови Секретаріату Президента Іван Васюник.

"Завтра з 10.30 робоча група продовжить працювати, і ми очікуємо, що після 12 год. учасники круглого столу знову зберуться", - сказав він.

Коментуючи результати першого дня роботи круглого столу, Васюник зазначив, що загальний настрій його учасників, на переконання співробітників Секретаріату, полягає у необхідності домовитися і домовитися швидко.

При цьому Васюник висловив думку, що більшість учасників круглого столу, крім, можливо, лідера КПУ Петра Симоненка, наголосили на тому, що не має системної кризи, а є криза парламентська, а точніше - криза довіри між політиками.

Петро Симоненко, зокрема, виступає проти пункту про створення збалансованої системи "стримувань і противаг" між Президентом України, Верховною Радою України і Кабінетом міністрів.

Крім того, лідер комуністів виступає проти пунктів про підтримку прагнення до утворення єдиної Помісної Української Православної Церкви, щодо забезпечення статусу української мови як єдиної державної, щодо переорієнтації системи охорони здоров’я на пацієнта.

Перший секретар ЦК Компартії вважає зайвим пункт про забезпечення щорічної інфляції на рівні не більше 10%, вважаючи, що вона повинна не перевищувати 1-2%. Виступає він і проти проведення податкової реформи, розвитку ринку землі, приєднання до плану дій про членство в НАТО.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4659
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду