detector.media
28.07.2006 10:30
Засідання "круглого столу" продовжиться не раніше 12.00 у п’ятницю

Засідання круглого столу продовжиться в пятницю, 28 липня, не раніше 12.00, повідомив заступник голови Секретаріату Президента Іван Васюник.

"Завтра з 10.30 робоча група продовжить працювати, і ми очікуємо, що після 12 год. учасники круглого столу знову зберуться", - сказав він.

Коментуючи результати першого дня роботи круглого столу, Васюник зазначив, що загальний настрій його учасників, на переконання співробітників Секретаріату, полягає у необхідності домовитися і домовитися швидко.

При цьому Васюник висловив думку, що більшість учасників круглого столу, крім, можливо, лідера КПУ Петра Симоненка, наголосили на тому, що не має системної кризи, а є криза парламентська, а точніше - криза довіри між політиками.

Петро Симоненко, зокрема, виступає проти пункту про створення збалансованої системи "стримувань і противаг" між Президентом України, Верховною Радою України і Кабінетом міністрів.

Крім того, лідер комуністів виступає проти пунктів про підтримку прагнення до утворення єдиної Помісної Української Православної Церкви, щодо забезпечення статусу української мови як єдиної державної, щодо переорієнтації системи охорони здоров’я на пацієнта.

Перший секретар ЦК Компартії вважає зайвим пункт про забезпечення щорічної інфляції на рівні не більше 10%, вважаючи, що вона повинна не перевищувати 1-2%. Виступає він і проти проведення податкової реформи, розвитку ринку землі, приєднання до плану дій про членство в НАТО.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY