"Нашій Україні" оголосили війну "говорящие головы" Партії регіонів?

24 Липня 2006
4223
24 Липня 2006
13:40

"Нашій Україні" оголосили війну "говорящие головы" Партії регіонів?

4223
"Нашій Україні" оголосили війну "говорящие головы" Партії регіонів?

На сьогодні у ЗМІ "говорящими головами" Партії регіонів, а також її сателітів, розгорнута масштабна інформаційна кампанія, спрямована на дискредитацію "Нашої України".

Про це заявила керівник інформдепартаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді, повідомляє прес-служба блоку. 

"У зв'язку із цим іще раз потрібно наголосити, що "Наша Україна" не веде ніяких офіційних переговорів з так званою "антикризовою" коаліцією і не має намірів приєднуватися до неї", - сказала вона.

За словами Мокріді, "на сьогодні ведуться консультації з усіма політичними силами, представленими у Верховній Раді, на предмет пошуку можливостей для побудови нормальних відносин між більшістю і меншістю, а також забезпечення життєдіяльності законодавчого органу".

"Вивчається ситуація щодо перспектив існування Верховної Ради у нинішньому форматі", - додала керівник інформдепартаменту "Нашої України".

Разом з тим факт переговорів "Нашої України" з усіма політичними силами, у тому числі і з Партією регіонів, визнав Петро Порошенко.

"Переговори зараз ведуться і з Юлією Тимошенко, і консультації ведуться з усіма фракціями, і вони, у тому числі, стосуються перспектив діяльності Верховної Ради", - сказав Порошенко.

Відповідаючи на питання про те, чи може парламент ухвалити рішення про продовження нинішньої сесії Верховної Ради, він підкреслив, що на пленарному засіданні в понеділок це питання розглядатися не буде, і воно не внесене до порядку денного.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4223
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду