Журналісти СТБ: конфлікт з Партією Регіонів вичерпано

20 Липня 2006
18263
20 Липня 2006
11:18

Журналісти СТБ: конфлікт з Партією Регіонів вичерпано

18263
Журналісти СТБ: конфлікт з Партією Регіонів вичерпано

Телеканал СТБ заявляє, що політичний інцидент довкола подій 12 липня біля Верховної Ради України повністю вичерпано. На зустрічі з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем з представниками телеканалу СТБ, яка тривала сьогодні понад дві години, стало відомо, що ця політична сила повністю дистанціювалась від подібних методів «спілкування» з працівниками ЗМІ.

Віктор Янукович особисто вибачився перед журналистами каналу СТБ. Лідер Партії регіонів підкреслив, що на політраді поставлять питання про виключення депутата Олега Калашникова з лав партії й парламентської фракції Партії регіонів. За словами В. Януковича, поведінка О. Калашникова є неприпустимою і несумісною з позицією партії регіонів у ставленні до ЗМІ.

На зустрічі з Віктором Федоровичем, зокрема, були кореспонденти програми «ВІКНА – новини» Маргарита Ситник, Ольга Червакова і голова правління ЗАО «ММЦ-СТБ» Володимир Бородянський.

Телеканал СТБ вважає, що дії О. Калашникова повинні отримати правову оцінку. Телеканал СТБ відстоюватиме інтереси своїх співробітників до вирішення цього інциденту в правовому полі: винуватці нападу на журналістів під час виконання ними службових обов’язків повинні дістати покарання, згідно з законами України.

Телеканал СТБ також висловлює свою подяку українським журналистам, представникам мас-медіа інших країн та громадським організаціям, які одностайно стали на захист свободи слова – це, безумовно, стало одним з найвиразніших випадків журналістської й суспільної солідарності за останній час.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18263
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду