Ще один "регіонал" покладе свій депутатський мандат, якщо Калашніков не буде покараний

14 Липня 2006
2046
14 Липня 2006
12:02

Ще один "регіонал" покладе свій депутатський мандат, якщо Калашніков не буде покараний

2046
Ще один "регіонал" покладе свій депутатський мандат, якщо Калашніков не буде покараний

Член Партії регіонів Тарас Чорновіл в ефірі "5 каналу" засудив поведінку однопартійця Олега Калашнікова. Він заявив, що покладе свій партійний квиток, якщо народний депутат, який напав на журналістів, не буде покараний. 

Нагадаємо, - напередодні оператора СТБ було побито в наметовому містечку біло-блакитних під Верховною Радою. Касету з відзнятим матеріалом у журналістів забрали.

Тарас Чорновіл, народний депутат (Партія регіонів):
- Те що сталося і те, що ця людина зробила, цей бруд, цей випад проти журналістів для мене є річ настільки неприйнятна. Що зараз поки що, на ці дні перші я просто відмовляюся від політичної діяльності і я відмовляюся від будь-яких коментарів. Єдиний виняток я роблю це проанонсований на вашому каналі матеріал вже Романа Чайки, який має відбутися в суботу, я там піду відстоювати позицію своєї партії, але я настоюватиму щоб партія розбіралася зі своїм членом, позбулася такого члена, який пішов на такі речі, які ні в одній країні світу не сприймаються. Більше того два  дні назад я дістав певні матеріали, певну інформацію, яку я хочу перевірити щодо цього депутата, якщо вона підтвердиться, я поставлю питання так само грубо як Анна Герман - або він буде виключений  з партії, фракції або я покладу свій мандат.


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2046
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду