detector.media
14.07.2006 12:02
Ще один "регіонал" покладе свій депутатський мандат, якщо Калашніков не буде покараний

Член Партії регіонів Тарас Чорновіл в ефірі "5 каналу" засудив поведінку однопартійця Олега Калашнікова. Він заявив, що покладе свій партійний квиток, якщо народний депутат, який напав на журналістів, не буде покараний. 

Нагадаємо, - напередодні оператора СТБ було побито в наметовому містечку біло-блакитних під Верховною Радою. Касету з відзнятим матеріалом у журналістів забрали.

Тарас Чорновіл, народний депутат (Партія регіонів):
- Те що сталося і те, що ця людина зробила, цей бруд, цей випад проти журналістів для мене є річ настільки неприйнятна. Що зараз поки що, на ці дні перші я просто відмовляюся від політичної діяльності і я відмовляюся від будь-яких коментарів. Єдиний виняток я роблю це проанонсований на вашому каналі матеріал вже Романа Чайки, який має відбутися в суботу, я там піду відстоювати позицію своєї партії, але я настоюватиму щоб партія розбіралася зі своїм членом, позбулася такого члена, який пішов на такі речі, які ні в одній країні світу не сприймаються. Більше того два  дні назад я дістав певні матеріали, певну інформацію, яку я хочу перевірити щодо цього депутата, якщо вона підтвердиться, я поставлю питання так само грубо як Анна Герман - або він буде виключений  з партії, фракції або я покладу свій мандат.


 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY