Уряд вирішив створити Державну телерадіокомпанію "Культура"

11 Липня 2006
6949
11 Липня 2006
13:47

Уряд вирішив створити Державну телерадіокомпанію "Культура"

6949
Уряд вирішив створити Державну телерадіокомпанію "Культура"

Уряд планує провести реорганізацію телерадіокомпанії „Культура” та  обласних телерадіокомпаній і створити на їх базі та радіочастотному ресурсі Державну телерадіокомпанію „Культура” та обласні державні телерадіоінформаційні агенції. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко.

Принципове рішення з цього приводу було ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів України.

 „Нас понад усе цікавить, щоб українські глядачі мали вільний безперешкодний доступ до каналу „Культура” через ефірне мовлення, - наголосив В’ячеслав Кириленко. – Теперішній режим мовлення лише через супутник та деякі кабельні мережі не може задовольнити ані Уряд, ані глядачів. Тому ми маємо створити по-справжньому  загальнонаціональний цілодобовий канал мовлення „Культура” для повного задоволення потреб наших глядачів у культурологічних програмах.  Це буде істотно інакший за якістю телеканал, із сучасним технологічним оснащенням і цікавим змістовим наповненням”.

„Також ми плануємо, що вже в бюджеті 2007 року фінансування каналу „Культура” зросте в кілька разів”, – зазначив В’ячеслав Кириленко.


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
info"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6949
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду