detector.media
11.07.2006 13:47
Уряд вирішив створити Державну телерадіокомпанію "Культура"

Уряд планує провести реорганізацію телерадіокомпанії „Культура” та  обласних телерадіокомпаній і створити на їх базі та радіочастотному ресурсі Державну телерадіокомпанію „Культура” та обласні державні телерадіоінформаційні агенції. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко.

Принципове рішення з цього приводу було ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів України.

 „Нас понад усе цікавить, щоб українські глядачі мали вільний безперешкодний доступ до каналу „Культура” через ефірне мовлення, - наголосив В’ячеслав Кириленко. – Теперішній режим мовлення лише через супутник та деякі кабельні мережі не може задовольнити ані Уряд, ані глядачів. Тому ми маємо створити по-справжньому  загальнонаціональний цілодобовий канал мовлення „Культура” для повного задоволення потреб наших глядачів у культурологічних програмах.  Це буде істотно інакший за якістю телеканал, із сучасним технологічним оснащенням і цікавим змістовим наповненням”.

„Також ми плануємо, що вже в бюджеті 2007 року фінансування каналу „Культура” зросте в кілька разів”, – зазначив В’ячеслав Кириленко.


 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY