В Апелляционном суде Луганской области идет последнее заседание по делу Александрова

7 Липня 2006
1128
7 Липня 2006
12:56

В Апелляционном суде Луганской области идет последнее заседание по делу Александрова

1128
В Апелляционном суде Луганской области идет последнее заседание по делу Александрова

Сегодня в Апелляционном суде Луганской области началось последнее заседание по делу директора телекомпании ІРТК "ТОР" города Славянск Донецкой области Игоря Александрова, которого убили пять лет назад, в 2001 году, сообщает "Схіd-info".

В зале присутствуют 11 подсудимых, в том числе А. Рыбак (в эпизоде нападения на Александрова он проходит как подстрекатель), Д .Рыбак (как организатор), А.Онышко, Р.Турсунов и С.Корицкий (как исполнители).

Также на заседании присутствуют родственники И. Александрова и журналисты.

Планируется, что сначала судья Галина Канышная зачитает мотивировочную часть дела. Результативная часть – сам приговор, будет оглашен около 13.00 дня.

Директор славянской телекомпании ТОР Игорь Александров был жестоко избит 3 июля 2001 года рядом с местом работы. 7 июля 2001 года он скончался в больнице.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1128
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду