Коаліція погодилася на умови "Регіонів"?

4 Липня 2006
4037
4 Липня 2006
10:41

Коаліція погодилася на умови "Регіонів"?

4037
Коаліція погодилася на умови "Регіонів"?

Демократична коаліція погоджується практично з усіма вимогами Партії регіонів.

Про це після завершення засідання тимчасової президії повідомив один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов.

Водночас, за його словами, Партія регіонів знову відмовляється розблокувати роботу Верховної Ради, висуваючи "нові і нові" вимоги.


"Наше терпіння можна випробовувати, але це ж не є безкінечний процес", - зазначив Турчинов.

Також він заявив, що демократична коаліція готова "діяти адекватно у відповідь на дії опозиції".

На питання, чи можливе застосування фізичної сили з боку коаліції, Турчинов відповів: "Будь-які дії демократичних сил будуть виключно в межах Конституції і законодавства".

У свою чергу член політради Партії регіонів Раїса Богатирьова заявила про те, що опозиція поки що не знаходить порозуміння з демократичною коаліцією.

"Ми за те, щоб вирішити в комплексі всі питання, але мови про те, щоб запропонувати суспільству в одній пробірці чудо і правду бути не може", - зазначила вона.

За словами Богатирьової, правда полягає в тому, що "шлях, який обрала влада для демократичних перетворень, занадто вузький".

Вона також висловила переконання, що опозиція представляє всіх громадян, а не лише тих, які голосували за Партію регіонів.

"Опозиція – це імунна система державного організму і без неї неможлива робота влади", - заявила Богатирьова.

Вона також спростувала інформацію, що начебто Партія регіонів свідомо затягує переговорний процес, щоб перекупити частину депутатів з коаліції і створити свою більшість.

"Я не хочу коментувати якісь фантастичні заяви, якісь міфи", - додала Богатирьова.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4037
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду