Єхануров запропонував Тимошенко коаліцію з "Партією регіонів"

16 Червня 2006
3827
16 Червня 2006
12:19

Єхануров запропонував Тимошенко коаліцію з "Партією регіонів"

3827
Єхануров запропонував Тимошенко коаліцію з "Партією регіонів"

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що вони отримали пропозицію від "Нашої України" створити коаліцію між трьома помаранчевими силами та Партією Регіонів.

"Єхануров і Безсмертний запропонували увійти в широку коаліцію з Партією регоінів. За їх словами, між нашими чотирма силами немає ніяких концептуальних розбіжностей", - розповіла Тимошенко в п’ятницю журналістам після переговорів у форматі трійки.

"Ми категорично не згодні, ми вважаємо Партію Регіонів кланом, який Кучма залишив в спадок Україні", - наголосила Тимошенко.

"Саме тому ми офіційно заявили Єханурову і Безсмертному, що ні за яких умов не будемо брати участь в такій коаліції", - сказала вона.

"Ніякі конфігурації нас в цю пастку не заманять", - додала Тимошенко.

На питання, чи обговорювалося на зустрічі питання помаранчевої коаліції, вона відповіла: "Ми не почули конкретних пропозиції про створення помаранчевої коаліції. Ми почули єдину пропозицію створити збірну солянку для участі трьох помаранчевих сил та Партії регіонів. Нас це не влаштовує".

Тимошенко також розповіла, що помаранчеві сили домовились зустрітися в суботу об 11 годині в форматі трійки за ініціативою Безсмертного.

Вона нагадала, що у БЮТ немає жодних претензій до вже узгодженого проекту угоди щодо створення помаранчевої коаліції.

На питання, які посади для Тимошенко пропонувала "Наша Україна" в коаліції з Партією регіонів, вона відповіла: "Нас абсолютно не цікавлять пропозиції для БЮТ в форматі широкої коаліції. Ми будемо працювати в опозиції".

Тимошенко також додала, що "Єхануров сьогодні підтвердив, що є прихильником коаліції Партії регіонів і "Нашої України".


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3827
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду