При Президентові створено Національну комісію з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі

7 Червня 2006
25559
7 Червня 2006
11:39

При Президентові створено Національну комісію з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі

25559
При Президентові створено Національну комісію з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі

В Україні утворено Національну комісію з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі. Її мета - забезпечення узгодження діяльності органів державної влади, громадських організацій, засобів масової інформації, інших інститутів громадянського суспільства для утвердження в Україні свободи слова та розвитку інформаційної галузі, належного виконання зобов'язань України, що випливають з її членства в Раді Європи, ОБСЄ, інших міжнародних організаціях, та відповідно до пункту 28 частини першої статті 106 Конституції України.

Національна комісія створена як консультативно-дорадчий орган при Президентові України.

Президент постановив затвердити Положення про Національну комісію з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі, а Главі Секретаріату Президента внести у тижневий строк пропозиції щодо персонального складу Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі.


"Детектор медіа" за інформацією прес-служби Президента України.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25559
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду