"Київстар" почав надавати послугу мобільного телебачення

6 Червня 2006
1831
6 Червня 2006
12:12

"Київстар" почав надавати послугу мобільного телебачення

1831
"Київстар" почав надавати послугу мобільного телебачення

Оператор мобільного зв"язку компанія "Київстар" почала надавати послугу мобільного телебачення.

За повідомленням прес-служби компанії, за допомогою послуги "Мобільне TV" абоненти на екрані свого мобільного телефону можуть дивитися кліпи, фрагменти фільмів, мультфільми, не завантажуючи при цьому їх у пам’ять телефону.

Послуга працює на базі високошвидкісних технологій передачі даних EDGE і GPRS.

Вибрати контент для перегляду можна на порталах wap.djuice.com.ua або wap.starport.com.ua у розділі "Мобільне TV".

Новаяу послуга не вимагає додаткової активації і тарифікується за обсягом отриманих даних. При цьому вартість 1 Мб інформації для контрактних абонентів і абонентів предплаченого сервісу складає 4 гривні.

У той же час для послуги в телефоні необхідно настроїти відеоплеєр. Тим часом, дану послугу підтримує ряд моделей телефонів Nokia, Sony-Ericsson, Samsung, Siemens, Motorola.

Нагадаємо, що  послугу мобільного телебачення з червня почав надавати також оператор UMC, який дає абонентам можливість дивитися програми телеканала "1+1".

У 2005 році подібну послугу почав надавати оператор мобільного стільникового зв"язку "Астеліт" (торговельна марка life:)).

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1831
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду