Будет снят фильм о казненном журналисте Wall Street Journal

10 Травня 2006
15432
10 Травня 2006
13:08

Будет снят фильм о казненном журналисте Wall Street Journal

15432
Будет снят фильм о казненном журналисте Wall Street Journal

В Америке будет снят фильм об убийстве журналиста Wall Street Journal Дэниеле Перле (Daniel Pearl), сообщают Подробности.

Дэниел Перл был похищен в пакистанском городе Карачи в январе 2002 года. За освобождение журналиста преступники потребовали выкуп. Позднее была распространена запись с казнью Перла, а в мае 2002 года - обнаружено тело журналиста.

Съемки фильма начнутся осенью. Сценарий написан по книге Бернарда-Генри Леви (Bernard-Henri Levy) "Кто убил Дэниела Перла?". Главную роль сыграет актер Джош Лукас, известный российскому зрителю по фильмам "Игры разума", Dancer, "Халк" и "Стелс". Руководить съемками будет режиссер фильма "Дверь в полу" Кип Уильямс (Kip Williams).

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15432
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду