Секретарем Київради став Олесь Довгий

28 Квітня 2006
11222
28 Квітня 2006
15:07

Секретарем Київради став Олесь Довгий

11222
Секретарем Київради став Олесь Довгий

У п’ятницю, 28 квітня, секретарем міської ради Києва обрано представника фракції блоку Леоніда Черновецького Олеся Довгого, повідомляє "Кореспондент". Голова лічильної комісії Анатолій Чуб заявив, що в голосуванні взяли участь 65 депутатів, що одноголосно підтримали кандидатуру Довгого.

Зокрема, голосували 11 депутатів від блоку Віталія Кличко "ПОРА-ПРП", 5 - від Народного блоку Литвина, 15 - блоку "Наша Україна", 9 - Партії регіонів, 3 - Соціалістичної партії, 22 (21 депутат і мер Черновецький) - від блоку Черновецького.

Як зазначив Анатолій Чуб, комісія не зафіксувала порушень під час голосування.

Під час підрахунку результатів голосування за діями лічильної комісії спостерігали представники від кожної фракції Київради.

Мер Києва Леонід Черновецький привітав Олеся Довгого з обранням і запропонував депутатам затвердити протокол лічильної комісії.

Таємне голосування почалося о 12:50 і тривало годину.

Представляючи кандидата, мер столиці Леонід Черновецький нагадав, що, відповідно до законодавства, тільки він має право вносити на розгляд сесії цю кандидатуру.

За словами Черновецького, Довгий "гарний хлопець, що буде з любов’ю ставився до виборців Києва".

Крім того, міський голова зазначив, що більше кандидатур на цю посаду він пропонувати не буде. "Іншої кандидатури я пропонувати не буду", - сказав він.

Раніше депутати від БЮТ і Блоку Черновецького побились на сесії, що почалася в Київраді близько 10:00, через неоднозначну оцінку роботи лічильної комісії, у яку не увійшли представники БЮТ.

Інтернет-видання Обком нагадує, що Олесь Довгий (його батько став народним депутатом Верховної Ради від "Нашої України") відомий тим, що подарував синові Президента Віктора Ющенко Андрію дорогий мобільний телефон.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11222
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду