Сьогодні Дмитро Фірташ зробить публічну заяву про "РосУкрЕнерго"

27 Квітня 2006
2725
27 Квітня 2006
15:35

Сьогодні Дмитро Фірташ зробить публічну заяву про "РосУкрЕнерго"

2725
Сьогодні Дмитро Фірташ зробить публічну заяву про "РосУкрЕнерго"

Український бізнесмен Дмитро Фірташ представляє в РосУкрЕнерго інтереси іншої людини.

Про це в четвер пише газета "The Wall Street Journal".

"Фірташ визнав, що володіє 45% часткою в РосУкрЕнерго за свого бізнес-партнера", - пише газета.

"Як повідомили юристи та інші особи, які втягнуті в справу РосУкрЕнерго, очікується, що Фірташ сьогодні зробить публічну заяву про ці факти", - пише видання.

Як повідомив радник президента Віктора Ющенка Михайло Дорошенко, зустріч Фірташа та тоді ще кандидата в президенти відбулась в 2004 році.

Під час помаранчевої революції Ющенко був стурбований, що Фірташ та інші газотрейдери можуть скористатися хаосом, щоб обійти національну газову компанію Нафтогаз-Україна та продаватимуть газ безпосередньо покупцям, зазначив Дорошенко, слова якого наводить видання.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду