БЮТ, "Наша Україна" і Соцпартія закликають створювати коаліції в регіонах

26 Квітня 2006
4224
26 Квітня 2006
17:27

БЮТ, "Наша Україна" і Соцпартія закликають створювати коаліції в регіонах

4224
БЮТ, "Наша Україна" і Соцпартія закликають створювати коаліції в регіонах

Блок Юлії Тимошенко, "Наша Україна", Соціалістична партія закликають своїх представників у регіонах активізувати створення коаліцій цих політичних сил у місцевих радах, передають Українські новини.

Про це йдеться в спільній директиві уповноважених представників БЮТ, "Нашої України" і СПУ.

Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко, голова політради блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний і голова політради Соціалістичної партії Йосип Вінський вказують на той факт, що представники Партії регіонів і Блоку Литвина одержують керівні посади в місцевих радах.

Директива передбачає схему, відповідно до якої повинні створюватися коаліції на місцях. Відповідно до цієї схеми, майбутні союзники повинні дотримувати послідовності дій: затвердити основи формування блоку (програму регіонального розвитку), регламент і, зрештою, визначити політичну відповідальність шляхом розподілу посад.

У середині квітня "Наша Україна", БЮТ і СПУ закликали своїх представників у регіонах створювати коаліції між собою в місцевих радах, аналогічні тій, котру дані 3 політичні сили мають намір створити у Верховній Раді.

Раніше блок політичних партій "Наша Україна", БЮТ і СПУ підписали документ про механізм формування коаліції в Раді - "Протокол про порядок формування коаліції демократичних сил".

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4224
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду