detector.media
26.04.2006 17:27
БЮТ, "Наша Україна" і Соцпартія закликають створювати коаліції в регіонах

Блок Юлії Тимошенко, "Наша Україна", Соціалістична партія закликають своїх представників у регіонах активізувати створення коаліцій цих політичних сил у місцевих радах, передають Українські новини.

Про це йдеться в спільній директиві уповноважених представників БЮТ, "Нашої України" і СПУ.

Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко, голова політради блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний і голова політради Соціалістичної партії Йосип Вінський вказують на той факт, що представники Партії регіонів і Блоку Литвина одержують керівні посади в місцевих радах.

Директива передбачає схему, відповідно до якої повинні створюватися коаліції на місцях. Відповідно до цієї схеми, майбутні союзники повинні дотримувати послідовності дій: затвердити основи формування блоку (програму регіонального розвитку), регламент і, зрештою, визначити політичну відповідальність шляхом розподілу посад.

У середині квітня "Наша Україна", БЮТ і СПУ закликали своїх представників у регіонах створювати коаліції між собою в місцевих радах, аналогічні тій, котру дані 3 політичні сили мають намір створити у Верховній Раді.

Раніше блок політичних партій "Наша Україна", БЮТ і СПУ підписали документ про механізм формування коаліції в Раді - "Протокол про порядок формування коаліції демократичних сил".

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY