У Таліні пригадають жертв Чорнобиля

26 Квітня 2006
1436
26 Квітня 2006
12:58

У Таліні пригадають жертв Чорнобиля

1436
У Таліні пригадають жертв Чорнобиля

Сьогодні увечері в Таліні відбудеться пам'ятний захід, присвячений 20-річним роковинам аварії на Чорнобильській АЕС.

Як повідомили в Конгресі українців Естонії, в пам'ять жертв Чорнобильської трагедії в талінській церкві Нігулісті сьогодні відбудеться вечір «Чорнобильська молитва», організований Конгресом спільно з посольством України в Естонській Республіці. У програмі вечору — концерт української і європейської духовної музики у виконанні камерного хору «Пектораль» з Києва, а також екуменічна молитва пам'яті жертв катастрофи, яку проведуть представники духівництва різних релігійних конфесій Естонії.

У вечорі, на який запрошені посли іноземних держав, представники влади Естонії, ветерани Чорнобиля, візьме участь президент Естонії Арнольд Рюйтель з дружиною. Захід підтримує Міністерство закордонних справ України.

Відзначимо, що в Естонії зараз проживає близько 4 тисяч 300 учасників ліквідації аварії, які об'єднані в Естонський союз ветеранів Чорнобиля.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1436
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду