В Москве задержали активистов "Гринпис" - участников акции "Нет чернобылям"

26 Квітня 2006
1439
26 Квітня 2006
11:24

В Москве задержали активистов "Гринпис" - участников акции "Нет чернобылям"

1439
В Москве задержали активистов "Гринпис" - участников акции "Нет чернобылям"

В центре Москвы у храма Василия Блаженного 13 активистов «Гринпис» приковали себя к церковной решетке со стороны Красной площади. На них были надеты майки желтого цвета, на майках были буквы, которые вместе составили девиз «Нет чернобылям», пишет «Газета.ru».

После того как несколько участников ликвидации аварии на Чернобыльской АЭС стали разговаривать с журналистами, к активистам «Гринпис" подошли сотрудники Федеральной службы охраны и щипцами разрезали цепочки, которыми те были прикованы. Молодые люди не оказали никакого сопротивления, только одна девушка отказалась идти в милицейскую машину и сотрудникам ФСО пришлось ее нести.

Все журналисты, которые присутствовали на акции, были задержаны до выяснения обстоятельств.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
info
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1439
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду