До Білорусі не пустили польських журналістів

26 Квітня 2006
6605
26 Квітня 2006
10:36

До Білорусі не пустили польських журналістів

6605
До Білорусі не пустили польських журналістів

Білоруська влада не пустила в країну дві знімальні групи Польського громадського телебачення (TVP), повідомляє AFP.

Керівництво телеканалу учора увечері повідомило, що члени першої групи, у яких були належним чином оформлені в'їзні візи і дозволи на роботу, прибули до Мінська, щоб знімати демонстрацію опозиції, намічену на 26 квітня. Проте в аеропорту білоруської столиці прикордонники видали тележурналістам розпорядження негайно залишити країну.

Друга знімальна група, що збиралася працювати над документальним фільмом про білоруську опозицію, була затримана на польсько-білоруському кордоні на переході Кузьня Білостоцька-Брузги. Білоруські візи тележурналістів були анулювані.

МЗС Польщі виразив заклопотаність інцидентом з журналістами TVP. "Останнім часом для білоруської влади стало поширеною практикою зупиняти на кордоні іноземних громадян", — заявив, коментуючи подію, прес-секретар польського зовнішньополітичного відомства Павло Добровольський.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6605
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду