Тимошенко заборонила місцевим організаціям БЮТ співпрацю з Партією регіонів

17 Квітня 2006
4667
17 Квітня 2006
18:08

Тимошенко заборонила місцевим організаціям БЮТ співпрацю з Партією регіонів

4667
Тимошенко заборонила місцевим організаціям БЮТ співпрацю з Партією регіонів

Сьогодні лідер БЮТ Юлія Тимошенко направила керівникам виборчих штабів і партійних організацій , що входять до складу блоку, телеграму, якою заборонено співпрацю з Партією регіонів, передає УНІАН.

Як повідомляє прес-служба БЮТ, у телеграмі на адресу керівників виборчих штабів і партійних організацій БЮТ у Криму, областях, містах Києві і Севастополі Юлія Тимошенко звертає увагу на неприпустимість будь-яких переговорів про співпрацю, пошуку підтримки та укладання угод з Партією регіонів, навіть у тому випадку, якщо це може призвести до переходу фракції БЮТ в опозицію.

Тимошенко вважає неприпустимими укладання будь-яких ситуативних угод та спільних кадрових голосувань з Партією регіонів. Вона попередила, що тих, хто не дотримається вищезазначених вимог, буде виключено з партії і з фракції БЮТ у радах.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4667
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду