The New York Tіmes продасть канал Dіscovery Tіmes назад Dіscovery Communіcatіons

17 Квітня 2006
8878
17 Квітня 2006
17:01

The New York Tіmes продасть канал Dіscovery Tіmes назад Dіscovery Communіcatіons

8878
The New York Tіmes продасть канал Dіscovery Tіmes назад Dіscovery Communіcatіons

Компанія The New York Tіmes прийняла рішення продати назад 50-відсоткову частку акцій супутникового каналу Dіscovery Tіmes, відповідно до офіційних документів, поданим у Комісію з цінних паперів США, повідомляє Medіaweek.com.

Остаточна сума угоди ще не визначена, однак наскільки можна судити за умовами первісної угоди між The New York Tіmes і супутниковою телемережею Dіscovery Communіcatіons від 2002 року, вона буде знаходитися в межах від $80 млн до $135 млн.

Незважаючи на те, що в документі, поданому в Комісію з цінних паперів, нічого не говориться про причини продажу, внутрішній лист голови ради директори The New York Tіmes Co. Артура Шультцбергера, повідомляє співробітників про те, що вона обумовлена стратегічними і діловими інтересами компанії. Керівництво воліє витратити отримані від угоди гроші на розвиток відеоконтенту власного вебсайта.

У лютому, за даними Nіelsen//NetRatіngs, сайт nytіmes.com відвідали 12,7 млн унікальних користувачів. Незважаючи на те, що Nіelsen не визначає рейтинги мережі, їй вдалося підрахувати, що щовечора канал Dіscovery Tіmes дивляться менше 30 000 глядачів, у той час як він доступний більш ніж 39 мільйонам передплатникам цифрового супутникового телебачення.

Шультцбергер також повідомив, що він задоволений роботою каналу протягом останніх чотирьох років, і додав, що Tіmes вивчить подальші перспективи співробітництва з Dіscovery.

У заяві, опублікованій у п'ятницю, компанія Dіscovery заявила, що збереже назву каналу і його програмну стратегію, а також продовжить співробітництво з оглядачем Tіmes Томом Фрідманом, що створив для каналу ряд документальних передач.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8878
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду