detector.media
17.04.2006 17:01
The New York Tіmes продасть канал Dіscovery Tіmes назад Dіscovery Communіcatіons

Компанія The New York Tіmes прийняла рішення продати назад 50-відсоткову частку акцій супутникового каналу Dіscovery Tіmes, відповідно до офіційних документів, поданим у Комісію з цінних паперів США, повідомляє Medіaweek.com.

Остаточна сума угоди ще не визначена, однак наскільки можна судити за умовами первісної угоди між The New York Tіmes і супутниковою телемережею Dіscovery Communіcatіons від 2002 року, вона буде знаходитися в межах від $80 млн до $135 млн.

Незважаючи на те, що в документі, поданому в Комісію з цінних паперів, нічого не говориться про причини продажу, внутрішній лист голови ради директори The New York Tіmes Co. Артура Шультцбергера, повідомляє співробітників про те, що вона обумовлена стратегічними і діловими інтересами компанії. Керівництво воліє витратити отримані від угоди гроші на розвиток відеоконтенту власного вебсайта.

У лютому, за даними Nіelsen//NetRatіngs, сайт nytіmes.com відвідали 12,7 млн унікальних користувачів. Незважаючи на те, що Nіelsen не визначає рейтинги мережі, їй вдалося підрахувати, що щовечора канал Dіscovery Tіmes дивляться менше 30 000 глядачів, у той час як він доступний більш ніж 39 мільйонам передплатникам цифрового супутникового телебачення.

Шультцбергер також повідомив, що він задоволений роботою каналу протягом останніх чотирьох років, і додав, що Tіmes вивчить подальші перспективи співробітництва з Dіscovery.

У заяві, опублікованій у п'ятницю, компанія Dіscovery заявила, що збереже назву каналу і його програмну стратегію, а також продовжить співробітництво з оглядачем Tіmes Томом Фрідманом, що створив для каналу ряд документальних передач.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY